Biden i tregoi aksidentalisht udhëzimet e tij se si të veprojë para gazetarëve: "Hyni ju, uluni në vendin tuaj..." - NACIONALE

Biden i tregoi aksidentalisht udhëzimet e tij se si të veprojë para gazetarëve: "Hyni ju, uluni në vendin tuaj..."

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Fotoreporterët që morën pjesë në takimin e Joe Biden me njerëz kryesorë në sektorin e energjisë në Shtëpinë e Bardhë filmuan presidentin amerikan duke mbajtur një letër me udhëzime që fjalë për fjalë thonë se ai duhet të hyni, të uleni, të jepni një raport të shkurtër që zgjat dy minuta dhe të largoheni nga takimi.

Domethënë, Biden ia tregoi ato shtypit në një moment, padyshim rastësisht. Udhëzimet thonë:

  • “Shkoni në dhomën e Roosevelt dhe përshëndetni pjesëmarrësit
  • TI ulesh ne vendin TUAJ
  • Gazetarët hyjnë
  • JU jepni një deklaratë të shkurtër
  • Gazetarët largohen
  • JU i bëni një pyetje Liz Shutlerit (Shënim: Liz është në një takim virtual)
  • JU falenderoni pjesëmarrësit
  • TI del jashtë".

Pak më vonë, Biden u tregoi gazetarëve letrën e vërtetë, shumë më të madhe se udhëzimet që tregoi në fillim.

Në fillim të këtij viti, gjatë një konference për Ukrainën, gazetarët dhe fotoreporterët amerikanë filmuan Biden me përgjigje të përgatitura paraprakisht për pyetjet rreth Ukrainës.

Gabimet e fundit të presidentit 79-vjeçar të SHBA-së, Biden, kanë ngritur edhe një herë pikëpyetje për shëndetin dhe aftësitë e tij mendore. /Nacionale/

Lajme të ngjashme